Буржуйка “Турбіна-700” до 700 м.куб.

Ціни

10750 грн. без водяного контура
12750 грн. з водяним контуром

Характеристики

Об'єм приміщення, м.куб.:
700
Потужність, кВт:
35-40
Вид палива:
дрова, брикет, тріска
Металл, мм:
4
Потреба палива, кг/год:
2-5
Потік повітря, м\куб\хв.:
15-25
Температура повітря, С:
90
Діаметр димоходу,мм:
180
Висота, мм:
1400
Ширина, мм:
750
Довжина,мм:
750
Вага котла(без води), кг:
140
Гарантія, роки:
1

Повітряна піч “Turbina – 700” часто застосовують у гаражах, СТО та не великих виробничих приміщень, але не погано себе зарекомендувала і у церквах, та капличках, таких як: великі гаражі, магазини, склади, теплиці, СТО, виробничі приміщення та інші споруди об’ємом до 700 м.куб.
Також до печі можливо підключити вентилятор, для збільшеня кількості нагрітого повітря.

Можливість встановлення водяного контуру!

Водяний контур збільшить кПд печі, забираючи з вогню додатковий максимум, збільшуючи потужність печі до 50 %.

Водяний контур виробляється з товстостінної безшовної труби, та перевіряється під тиском 3 атмосфери.
Сам контур є незалежний від корпусу печі, та може вийматись у випадку пошкодження чи за непотреби, а обігрів приміщення і далі продовжується від конвекції.

Параметри:
Товщина металу мм.: 3
Вага кг: 20 – 30
Потужність кВт: 10 – 20

Переваги: 

  1. Піролізна система, згорання паливних газів розроблена нашими майстрами та не має аналогів серед інших виробників печей та буржуйок.
    У бокових стінках з внутрішньої сторони, є канали для транспортування кисню у паливну камеру, де кисень найкраще змішується по всій довжині печі з газами та загоряється від жару, над дровами повздовж бокових стінок вогонь підіймається до гори під боковими стінками та прогріває піч з максимальною віддачею тепла.
  2. Радіатори мають великий об’єм для максимального прогрівання повітря з великою швидкістю.
    Її конічна форма не має перешкод для потоку повітря, яке проходить по усім стінкам печі та краще прогрівається.
    Така форма є найкращою для роботи без допоміжних чинників, вентиляторів, які залежать від електрики та збільшують собівартість виробу і додають незручності у користуванні.
    Всі радіатори зварені неперервним швом, щоб радіатори краще нагрівались, також вони служать як і ребра жорсткості, не даючи печі деформуватись і не дають печі нагрітися до почервоніння, що збільшує термін її придатності металу та печі в цілому.
  3. Більша кількість радіаторів ніж у булер’янів, у них вони стоять через один, це як схрестити пальці, а наша конструкція має у два рази більше радіаторів на таку ж довжину, тобто наші печі потужніші у два рази, тому що дають більше тепла та скоріше нагрівають повітря у приміщенні.
  4. Відсік для золи, совок, вмонтовано у нижній частині печі, він служить як і регулятор подачі кисню з низу при розпалюванні, з ним легко вичищати попіл, та процес обігріву є безперервним. Такого не має у конструкціях булер’ян, що не зручно у користуванні.
  5. Водяний контур також можливо встановити, найкраще підходить верхня частина печі, де згорає суміш газів та найвища температура. Для цієї конструкції потрібен накопичувач теплої води, труби виставленні за рівнем, або якщо пластикова система, тоді потрібна безперебійна система подачі електрики в водяний насос, в інакшому випадку можливий перегрів та виходу з ладу опалювальної системи.
  6. Транспортування теплого повітря у інші кімнати без допомоги вентиляторів, на піч монтується кожух для збору теплого повітря з печі та за допомогою системи труб розводиться по приміщенням під стелею або під дахом. В самих кімнатах видно лише регульовані решітки для виходу та входу повітря. При необхідності, систему транспортування повітря, можливо декорувати термостійкими матеріалами, тому що повітря у трубах може мати температуру до 150 С°.

Поради для користування

Перед розпалюванням печі, паливо потрібно розкладати рівномірно по всій поверхні колисників, щоб повітря яке заходить з низу, рівномірно обдувало паливо та роздувало вогонь. У подальшому також потрібно розкладати паливо рівномірно, інакше піч потухне, бо повітря буде проходити у місцях не заповнених паливом.
Після достатньої кількості жару, потрібно накидати трохи дров та закрити совок-піддувало, тепер піч буде працювати в економному режимі, так як кисень тепер буде надходити не з низу, а через спеціальні канали над дровами, паливо тепер тліє а не горить, а горить тепер газ над паливом.
При повторному завантаженні паливом, бажано не прикривати жар повністю, від жара йде багато тепла та краще прогріваються стінки печі. Також жар розпалює суміш кисню та газів, яке горить над дровами, після чого піч краще прогрівається.
Для кращої роботи та економії буржуйки, вибирайте піч з запасом, на сторінці вказані максимально допустимі показники, при яких піч буде працювати не економно або не прогрівати приміщення до потрібної температури, тобто вибирайте на 30 – 50 % менше об’єму приміщення.

ЗАКАЗАТИ

Спасибо за Вашу заявку!