Піч Турбіна 2000

Цены

18300 грн. грн.
21300 грн. грн. з водяним контуром!

Характеристики

Обєм приміщення, м.куб.::
2000
Товщина металу, мм::
4
Вид палива::
дрова, відходи деревини, брикети,
Потужність в кВт::
70-80
Довжина дров, мм::
1100
Середня потреба палива, кг\год::
5-10
Потік повітря, м\куб\хв.::
25-30
Діаметр димоходу, мм::
180
Висота, мм::
1400
Ширина, мм.::
750
Довжина(Глибина), мм::
1350
Вага котла(без води), кг.::
280
Гарантія, роки::
1

Повітряний котел буржуйка “Turbina – 2000” призначений для середніх розмірів приміщень, таких як: будинки, дачі, гаражі, магазини, склади, теплиці парники, СТО, автомийки, виробничі приміщення та інші споруди об’ємом до 2000 м.куб.

Переваги від інших печей:

  • Піролізна система згорання паливних газів, розроблена нашими майстрами та не має аналогів серед інших виробників печей та буржуйок. У бокових стінках з внутрішньої сторони, є канали для транспортування кисню у паливну камеру, де кисень найкраще змішується по всій довжині печі з газами та загоряється від жару, над дровами по вздовж бокових стінок вогонь підіймається до гори під боковими стінками та прогріває піч з максимальною віддачею тепла;
  • Радіатори мають великий об’єм щоб забеспечити легкий прохід повітря, також там вмонтовано допоміжний внутрішній радіатор для максимального прогрівання повітря на великій швидкості. Конічна форма не має перешкод для потоку повітря, яке проходить по усім стінкам печі, радіаторів та краще прогрівається. Така форма є найкращою для роботи без допоміжних чинників, вентиляторів, які залежать від електрики та збільшують собівартість виробу та додають не зручності у користуванні. Всі радіатори зварені непереривним швом, щоб радіатори краще нагрівались, також вони слугують як і ребра жорсткості, не даючи печі деформуватись і не дають печі нагрітися до почервоніння, що збільшує термін її придатності металу та печі у цілому;
  • Більша кількість радіаторів ніж у конкурентів булер’янів, у них вони стоять через один, це як схрестити пальці, а наша конструкція має у два рази більше радіаторів на таку ж довжину, тобто наші печі потужніші у два рази, тому що дають більше тепла та скоріше нагрівають повітря;
  • Відсік для попілу, совок, вмонтовано у нижній частині печі, він служить як і регулятор подачі кисню з низу при розпалюванні дров, також з ним легко вичищати попіл, та процес обігріву є безперервним. Такого не має у конструкціях булер’ян, що не зручно у користуванні;
  • Водяний теплообмінник також можливо встановити, найкраще підходить верхня частина печі, де згорає суміш газів та найвища температура.  Для цієї конструкції потрібен накопичувач теплої води, труби виставленні за рівнем або як що пластикова система, тоді потрібна безперебійна система подачі електрики в водяний насос, в інакшому випадку можливий перегрів та виходу з ладу опалювальної системи;
  • Транспортування теплого повітря в інші кімнати без допомоги вентиляторів, на піч монтується кожух з трубами схожими на вентиляційні, та розводиться по приміщенням під стелею, потім ця система закривається декоративними панелями.

Поради для користування.

Перед розпалюванням печі, паливо потрібно розкладати рівномірно по всій поверхні колісників, щоб повітря яке заходить з низу, рівномірно обдувало паливо та роздувало вогонь. У подальшому також потрібно розкладати паливо рівномірно, інакше піч потухне, бо повітря буде проходити у місці де йому проходити легше.

Після достатньої кількості жару, потрібно накидати трохи дров та закрити совок-піддувало, тепер піч буде працювати у економному режимі, так як кисень тепер буде надходити не з низу, а через спеціальні канали над дровами, паливо тепер тліє а не горить, а горить тепер газ над паливом.

При повторному завантаженні паливом, бажано не прикривати жар повністю, від жара йде багато тепла та краще прогріваються стінки печі. Також жар розпалює суміш кисню та газів, яке горить над дровами, після чого піч краще прогрівається.

Для кращої роботи та економії буржуйки, вибирайте піч з запасом, на сторінці вказані максимально допустимі показники, при яких піч буде працювати не економно або не прогрівати приміщення до потрібної температури, тобто вибирайте на 30 – 50 % менше об’єму приміщення.

ЗАКАЗАТЬ

Спасибо за Вашу заявку!